Loveshoots

Een loveshoot is een supergave fotoshoot van jullie samen. Waarom? Omdat jullie verliefd zijn, stapelgek zijn op elkaar, omdat jullie misschien wel gaan trouwen of omdat jullie de liefde willen vieren! Met een loveshoot kan je dit op een mooie, professionele manier laten vastleggen. Daarnaast is het een leuke manier om alvast aan de camera te wennen voordat jullie grote dag is aangebroken, wanneer jullie bij mij ook een bruidsreportage hebben geboekt. De foto’s kan je gebruiken voor een gave print aan de muur, voor een mooi album of voor het drukwerk van jullie bruiloft.

Locatie

Tijdens de loveshoot draait het om jullie! Qua locatie is alles mogelijk. Kies bijvoorbeeld een plaats met een speciale betekenis voor jullie, zoals dat leuke barretje waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet, het restaurant waar jullie voor het eerst samen hebben gegeten of het park waar jullie graag samen uitwaaien. Denk romantische stad zoals Venetië, een stoere industriële locatie zoals Radio Kootwijk of een schattig boerderijtje op het platteland. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact op om ze te bespreken!

Over Captured Seconds Fotografie


Of het nou jullie trouwdag is, een loveshoot of een dag uit het leven van jullie gezin, mijn doel is even simpel als uitdagend: een fotoreportage maken die laat zien hoe jullie dag écht was. Die uitgesproken gezichtsuitdrukking, dat ene onverwachte moment; telkens ga ik op zoek naar spontaniteit, emotie en verrassende composities. Daardoor zijn het beelden waarvan je in de lach schiet, beelden die anders dan anders zijn en die je raken!

Mijn stijl is modern, licht, grappig en een beetje eigenzinnig. Het liefst leg ik de dingen vast zoals ze gebeuren; op een journalistieke manier. Er is verbeelding en creativiteit nodig om te zien wat er vlak onder je neus gebeurt. Voor mij als fotograaf ligt daar de uitdaging, zodat jullie ontroerende, verrassende en waardevolle beelden krijgen.

Harma Reinders

Check
Beschikbaarheid

Enthousiast geworden?! Wil je meteen reserveren, wil je weten of wij nog beschikbaar zijn of heb je een vraag? Klik dan hieronder!