Referenties

Wat zeggen onze klanten over ons?

Denise & Michael | Weddings   Harma heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Ze maakt onwijs mooie foto’s zoals wij het graag wilden, daarom raden wij Harma zeker aan!! Vooral omdat je maar één keer trouwfoto's maakt en die moeten dan gewoon perfect zijn. Het is bijzonder hoe Harma telkens de emoties zo mooi weet vast te leggen. Als we onze trouwfoto's bekijken beleven we onze bruiloft weer helemaal opnieuw! Daarnaast is het natuurlijk fijn als je een klik hebt met de fotograaf en dat hadden we met Harma zeker. Over de kwaliteit van de foto's zijn wij zeer tevreden. Ze zijn creatief, hebben veel contrast en overstijgen onze verwachtingen. Kortom Harma bedankt!! 
Familie Kirchner | Day in the Life   Harma kan als geen ander mensen in gewone situaties op een bijzondere manier vastleggen. Ze heeft ons gezin een dag gevolgd. Je merkt niet eens meer dat ze er is na een uurtje. Onze kinderen staan op de foto's precies zoals ze zijn. Haar techniek draagt bij tot het perfecte eindresultaat, maar is geen doel op zich. Een absolute meester van het moment!

Over Captured Seconds Fotografie


Of het nou jullie trouwdag is, een loveshoot of een dag uit het leven van jullie gezin, mijn doel is even simpel als uitdagend: een fotoreportage maken die laat zien hoe jullie dag écht was. Die uitgesproken gezichtsuitdrukking, dat ene onverwachte moment; telkens ga ik op zoek naar spontaniteit, emotie en verrassende composities. Daardoor zijn het beelden waarvan je in de lach schiet, beelden die anders dan anders zijn en die je raken!

Mijn stijl is modern, licht, grappig en een beetje eigenzinnig. Het liefst leg ik de dingen vast zoals ze gebeuren; op een journalistieke manier. Er is verbeelding en creativiteit nodig om te zien wat er vlak onder je neus gebeurt. Voor mij als fotograaf ligt daar de uitdaging, zodat jullie ontroerende, verrassende en waardevolle beelden krijgen.

Harma Reinders

Check
Beschikbaarheid

Enthousiast geworden?! Wil je meteen reserveren, wil je weten of wij nog beschikbaar zijn of heb je een vraag? Klik dan hieronder!