Ciao Tutti!

Een tijdje geleden alweer mocht ik afreizen naar Bologna, Italië. Een prachtige elegante stad vol historie. Denk middeleeuwse zuilengangen, terracottakleurige gebouwen, smalle straatjes en heerlijk eten. Combineer dat met een fantastisch stel, een enthousiaste groep collega fotografen en niet te vergeten een van de beste trouwfotografen ever. Wat je dan krijgt? Een Kick-Ass workshop bruidsfotografie van Eppel Fotografie!

En Kick-Ass was het zeker! Nieuwe technieken, gave shoots, heel veel informatie en vooral gezelligheid. Bedankt Ralf (Eppel) voor alle hulp en inspiratie. En natuurlijk Guido & Anke voor jullie energie en geduld. Hieronder een kleine impressie. Enjoy!

Over Captured Seconds Fotografie


Of het nou jullie trouwdag is, een loveshoot of een dag uit het leven van jullie gezin, mijn doel is even simpel als uitdagend: een fotoreportage maken die laat zien hoe jullie dag écht was. Die uitgesproken gezichtsuitdrukking, dat ene onverwachte moment; telkens ga ik op zoek naar spontaniteit, emotie en verrassende composities. Daardoor zijn het beelden waarvan je in de lach schiet, beelden die anders dan anders zijn en die je raken!

Mijn stijl is modern, licht, grappig en een beetje eigenzinnig. Het liefst leg ik de dingen vast zoals ze gebeuren; op een journalistieke manier. Er is verbeelding en creativiteit nodig om te zien wat er vlak onder je neus gebeurt. Voor mij als fotograaf ligt daar de uitdaging, zodat jullie ontroerende, verrassende en waardevolle beelden krijgen.

Harma Reinders

Check
Beschikbaarheid

Enthousiast geworden?! Wil je meteen reserveren, wil je weten of wij nog beschikbaar zijn of heb je een vraag? Klik dan hieronder!

error: Content is protected !!