Geslaagd!

Whohoo! Gisteren was het zover. D-day… the real deal: de Proeve van Bekwaamheid! Twee jaar lang volgde ik iedere dinsdagavond de lessen van de Fotovakschool in Apeldoorn om zo opgeleid te worden tot professioneel fotograaf. Alle facetten van fotografie zijn in die twee jaar aan bod gekomen. Beetje bij beetje creëer je in die tijd je eigen stijl van fotograferen.

Gisteren mocht ik mijn Proeve van Bekwaamheid afleggen… en dat is nog best spannend! Een presentatie, wat kritische vragen, zweethandjes en een hele goede beoordeling verder mag ik mijzelf nu officieel Vakfotograaf noemen! Yeehaa! **Happy Dance** :)  En nu? The sky is the limit! In ieder geval ook Congrats aan mijn klasgenoten Karina, Menno, René en Gerdy. We did it guys!

Over Captured Seconds Fotografie


Of het nou jullie trouwdag is, een loveshoot of een dag uit het leven van jullie gezin, mijn doel is even simpel als uitdagend: een fotoreportage maken die laat zien hoe jullie dag écht was. Die uitgesproken gezichtsuitdrukking, dat ene onverwachte moment; telkens ga ik op zoek naar spontaniteit, emotie en verrassende composities. Daardoor zijn het beelden waarvan je in de lach schiet, beelden die anders dan anders zijn en die je raken!

Mijn stijl is modern, licht, grappig en een beetje eigenzinnig. Het liefst leg ik de dingen vast zoals ze gebeuren; op een journalistieke manier. Er is verbeelding en creativiteit nodig om te zien wat er vlak onder je neus gebeurt. Voor mij als fotograaf ligt daar de uitdaging, zodat jullie ontroerende, verrassende en waardevolle beelden krijgen.

Harma Reinders

Check
Beschikbaarheid

Enthousiast geworden?! Wil je meteen reserveren, wil je weten of wij nog beschikbaar zijn of heb je een vraag? Klik dan hieronder!

error: Content is protected !!